Elektriker

Din lokale elektriker | Bergen og Askøy

Som en løsningsorientert elektriker har vi siden starten i 1992 opparbeidet oss et solid rykte og renomè på Askøy spesielt, og i Bergen generelt. Årevis med erfaring har gitt oss grobunn for en uvurderlig kunnskap og kompetanse innenfor elektrikerbransjen. Det gjenspeiles også i en stadig økende kundemasse og arbeidsmengde for våre elektrikere. Dette er vi meget stolte over.

Med våre 10 firmabiler dekker vi Stor Bergen, og kan hjelpe kundene med alt fra den minste jobb til større prosjekteringer og utførelser. O.Solberg Thomsen legger stor vekt på kundens behov og ønsker, og legger alt til rette for at de skal få den hjelpen de trenger til rett tid og pris. Vi er også Elko Boligpartner, noe vi ser på som et kvalitetstempel.

elektriker monterer

Hva ser man etter når man trenger en elektriker?

Når Ola Nordmann er på jakt etter en elektriker, er det som regel på grunn av at noen skal repareres, skiftes ut eller installeres. Det spesifikke behovområde kan variere i fra utbytting av sikringsskap til montering av en hjemmelader til elbilen. Derimot er faktorene man leter etter når en elektriker skal kontaktes, ofte noe som går igjen fra person til person. Dette kan være:

  • Rask responstidvære på plass når behovet oppstår.
  • Rimelig pris viktig å være konkurransedyktig mtp. konkurranse.
  • Kompetanse Kunnskapsnivået blant de ansatte må være på topp.

Disse faktorene er noe vi baserer vårt selskap på. Vi ønsker å yte best mulig service til våre kunder, men for å kunne gjøre det må vi først og fremst komme i kontakt med dem som behøver våre tjenester. Dermed er disse punktene noe vi ønsker å være best på, til enhver tid. Velger du oss, skal du være sikker på at du får besøk av en elektriker som brenner for faget sitt, og får jobben gjort til avtalt tid og pris. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi kommer gjerne på gratis befaring!

Våre elektrikertjenester

Elektrikertjenester er noe det alltid vil være etterspørsel av, spesielt i en stor by som Bergen. Vi driver med de aller fleste typer arbeid innenfor elektro, herunder hovedsaklig el- kontroll og el-installasjoner. Ønsker du nye spotter i taket? Eller å bytte ut et sikringsskap? Vår bedrift ønsker å være et førstevalg når du trenger bistand fra en elektriker til slike oppdrag, og dette er noe vi daglig jobber mot å oppnå.

Vi tilbyr også el-bil ladere til våre kunder, og tilhørende installasjon av disse. Våre elektrikere har kunnskap om ladestandarder for el-biler, og har generelt god kompetanse på området. El-bil lading kan du lese mer om her. I tillegg driver vi med service og vedlikehold. Vi tilbyr service avtaler til våre kunder for å tilfredsstille de strenge kravene som lovverket stiller i henhold til det elektriske anlegget.

Elektrisitet er noe av det aller viktigste å ta hensyn til ved boligen din. Det er alfa omega at eksempelvis sikringsskap og annet elektrisk utstyr er av god kvalitet for å ivareta sikkerheten til deg og dine. Er du usikker på om ditt elektriske anlegg er godt nok, bør du ta kontakt med en elektriker for å få en faglig vurdering av situasjonen.

Velger du oss til å være din elektriker garanterer vi deg et fagmessig og førsteklasses elektrikerarbeid, med tilhørende god oppfølging. Vi er opptatt av effektivitet og pålitelighet. Vårt arbeid utføres alltid etter de retningslinjer som er satt, til avtalt pris.

El-bil laderLading av el-bil betyr et høyere strømtrekk over lengre tid enn ved bruk av annen hjemmeelektronikk. Det er derfor viktig at det elektriske anlegget er dimensjonert for bruken.Les mer
El-installasjonO. Solberg Thomsen ønsker å være din elektroinstallatør når behovet oppstår. Gjennom fokus på kvalitet, effektivitet og pålitelighet jobber vi kontinuerlig mot dette målet.Les mer
El-kontrollVi har lang erfaring i utførelse av el-kontroller for både privat- og bedriftskunder på Askøy og i Bergen. Sjekken gjennomfører vi på en rask og effektiv måte.Les mer