Belysning

O.Solberg Thomsen installerer belysning til alle typer boliger og bygg, både for bedrifter og privatkunder på Askøy spesielt, og i Bergen og omegn generelt. Vi har et stort utvalg av produkter fra kjente leverandører. Velger du oss får du garantert en løsning som passer for deg! Har du spørsmål om belysning? Kontakt oss her!

Vi har opparbeidet oss et solid renommé på belysning og ulike løsninger innenfor dette fagfeltet, gjennom våre mange oppdrag for en økende kundemasse. Vi har bred kunnskap og erfaring som tilbyder av de mest optimale løsningene innen belysning i Bergen og omegn.

Kontakt ossSend en mail via vårt kontaktskjema, så kontaker vi deg så snart som mulig.Kontakt oss
installasjon av belysning

Hvorfor velge oss på belysning?

Velger du oss når behovet for ny belysning oppstår, forholder du deg kun til ett kontaktledd gjennom hele prosessen. Først og fremst tilbyr vi vår ekspertise på hvilke løsninger som egner seg best i de ulike situasjonene. I tillegg tilbyr vi et bredt sortiment av ulike produkter, samt at vi utfører selve installasjonen av belysningen.

Et stort mangfold av kunder er usikre på hvilke løsninger innen belysning man virkelig trenger. Andre kan være skråsikre på hva de ønsker, mens noen bare har lyst på en forandring uten at de har gjort seg opp særlig med tanker om hva som fungerer best. Uavhengig av hvilke kategori man faller inn under, stiller vi på en gratis og uforpliktende befaring om våre kunder ønsker det. Våre kompetente ansatte vil her komme med vurderinger og innspill om hva som skal til for å oppnå et optimalt resultat. I tillegg til dette vil vi også komme med et detaljert prisoverslag for jobben.

Omtrent én uke etter befaring, skal vi være på plass for å installere belysningen hos deg. Gjennom lang erfaring vet vi at kunden ønsker å ha en så kortvarig prosess som mulig. Vår bedrift har stort fokus på det å være raske og effektive i vårt arbeid. Lar du oss gjøre jobben for deg, er dette noe du vil få.

Vårt sortiment består av et massevis av ulike belysningsprodukter. Designlamper, spotter og downlights har vi stort utvalg av. Vi tilbyr også selvsagt belysning som er spesielt tilpasset kontorbygg og lignende. For mer spørsmål om hva vi kan tilby, ta kontakt med oss i dag!